Over Blue Jack

Geen correctie maar connectie!

Bij Blue Jack Dog Training zijn we niet enkel gespecialiseerd in honden trainen, maar ook mensen begeleiden.
Veel mensen hebben problemen met hun hond of zijn op zoek naar advies, je bent dus niet alleen!
Deze problemen worden vaak nog door harde en verouderde technieken aangepakt. Recent wetenschappelijk onderzoek zoals die van AVSAB toont aan dat deze aversieve technieken de hond angst en stress kunnen geven en dat de band op lange termijn kan beschadigd geraken tussen hond en opvoeder. Samen met de wetenschap en onze eigen ervaringen kunnen we gerust zeggen dat je met onze gedragsbegeleidingen een hond op een positieve manier kan trainen. Wij gaan naar de kern van het probleem en leren je de connectie met jouw hond vergroten en tegelijkertijd pakken we ongewenst gedrag aan.
Wij weten dat consequent volhouden niet altijd makkelijk is…
Daarom gaat Blue Jack Dog training je begeleiden, de hele weg!

Focus!

Onze technieken bestaan uit een reeks van trainingen die de focus van de hond vergroot in verschillende situaties. We willen dat de hond weet dat zijn baasje veel interessanter is dan bijvoorbeeld een blaffende hond aan de overkant. Eenmaal we de focus tussen jou en je viervoeter hebben verbeterd zal je zien dat gedragsproblemen goed aan te pakken zijn.
Of je nu een puppy “lig” wil leren, of je hond wil leren dat hij niet mag trekken aan de lijn, alles begint bij een goede connectie en focus!

Waarom privé trainingen?

Als je werkt in groep is je hond of puppy vaak meer afgeleid dan thuis.
Wij starten in de hond zijn vertrouwde omgeving en bouwen geleidelijk op. Tijdens één op één trainingen kunnen we veel gerichter werken.

Wat dan met socialisatie?

In elk lessenpakket dat we aanbieden zit, indien gewenst, een socialisatieles. Zodat jouw hond op een gecontroleerde manier leert omgaan met andere honden. Het is essentieel dat deze ervaringen positief zijn! Hiervoor brengen we onze eigen honden mee om te helpen bij verschillende oefeningen.

Heb je interesse in onze trainingen? Neem dan hier een kijkje!