Trainingen

Een hond trainen is niet altijd even makkelijk en omdat elke hond anders is krijg je bij ons privé training op maat. We werken in jouw omgeving waar de problemen zich voordoen of waar je puppy opgroeit. We begeleiden je grondig zodat jij alle skills krijgt om je hond te kunnen trainen. We streven naar een duidelijke communicatie en de beste connectie tussen jou en je hond!

Hoe gaat het in zijn werk?

De kennismaking: we plannen een online kennismakingsgesprek in om een duidelijk inzicht te krijgen op de situatie. We bekijken samen waar de problemen liggen of wat jij jouw puppy/ hond wil aanleren. Wij analyseren de hond zijn gedrag en bespreken hoe de verdere training eruit zal zien. Ons trainingsplan is steeds op maat van jou en je hond en wordt dus tijdens iedere afspraak opnieuw geëvalueerd. Tijdens dit gesprek geven we onder andere een voorbereiding mee op de eerste training!

De trainingen: wij werken met pakketten van 4 of 8 trainingen. Wekelijks (afhankelijk van de situatie) wordt er een training gepland die verder bouwt op de vorige en op de vordering die jullie maken. Een training duurt ongeveer 1u30 en we starten steeds in jullie eigen omgeving! Tijdens het traject zit ook begeleiding via Whatsapp want een goede opvolging vinden we zeer belangrijk!

Voor socialisatielessen nemen we onze eigen viervoeters mee om te helpen trainen. Dit doen we steeds op een veilige en gecontroleerde manier.

Wij weten dat consequent volhouden niet altijd makkelijk is, daarom begeleiden we je de hele weg! Start vandaag nog en neem contact op met ons.

Je kan ons vrijblijvend contacteren via onze contact pagina.

Meer lezen over hoe we te werk gaan? Klik hier.